ANKETE DAVET : MESUDİYE PAZARI, BUNDAN BÖYLE ÇARŞAMBA GÜNÜ KURULACAKTIR.

Mesudiye Belediyesi

ANKETE DAVET : MESUDİYE PAZARI, BUNDAN BÖYLE ÇARŞAMBA GÜNÜ KURULACAKTIR.
Ana sayfada bulunan ANKET’e görüşünüzü bildirebilirsiniz.

MESUDİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN DUYURULUR.

Halkımız, Esnafımız için "Mesudiye Cumartesi Pazarı"nı, Mesudiye kurultayının tavsiyesi ve Mesudiye Belediye Meclisinin kararıyla 28 Ocak 2015 tarihinden itibaren Çarşamba gününe alınması uygun görülmüştür.

BU KARARIN ALINMASINDAKİ AMAÇ VE BEKLENTİLERİMİZ:
1- Hafta içi olması nedeniyle Mesudiye pazarına alışverişe gelen vatandaşlarımızın resmi dairelerdeki işlerini rahatlıkla halledebileceklerdir.
2- Çarşamba günü hiçbir çevre ilçenin pazarı olmadığı için, halkımız pazarını yapmak için Çarşamba günlerini tercih edecektir.
3- Halkımız Mesudiye Çarşamba Pazarını tercih ederek esnafımız daha kazançlı olacaktır.
4- Minibüsçü esnafımız, Çarşamba günleri mahallelere 2 servis yapacağından dolayı bir kayıp yaşamayacaktır.
5-Çarşamba günlerinde ilçemizde hareketlilik artacak, Cumartesi günlerinin hareketliliği, yerini Çarşamba gününe bırakacağı için, esnafımız açısından bir kayıp olmadığı gibi aksine Çarşamba Pazarı, Cumartesi Pazarından daha fazla satış yapacaktır.
6- Pazar uygulaması 4 ay deneme süreli olacak olup; 4. ayın sonunda memnuniyet anketi yapılacaktır.

Halkımızın ve esnafımızın memnuniyeti %50'nin altında kalırsa karar tekrar Mesudiye Belediyesi Meclisine getirilerek eskiden pazarımızın kurulduğu gün olan Cumartesi gününe dönüş yapılacaktır.

Bu konuda ana sayfada bulunan ankette görüşünüzü bildirebilirsiniz.

Herşey GÜL gibi bir MESUDİYE için.

İsa GÜL
Mesudiye Belediye Başkanı